Växlingsbara

rullstolshjul med backspärr

"Möjligheten att variera växling underlättar vardagen. Nedväxlingen ger mer kraft och med backspärren inkopplad rullar rullstolen inte bakåt och ger tid att ta nytt tag eller vila i backar."

 

NYHET! 

Från och med 2019 har Gearwheel och Decon Wheel AB slutit ett samarbete som innebär att Decon kommer sälja Gearwheels produkter på Svenska- och Europeiska marknaden.

Det innebär för Gearwheel att vi nu har än bättre möjligheter att nå ut till användare över hela Sverige och Europa och på så sätt kan erbjuda en bättre service och marknadskontakt.

Fördelarna för användare innebär även det att det nu finns en tydlig aktör med ett heltäckande produktsortiment, från mekaniska- till elektriska drivaggregat, samt tillbehör som underlättar ett aktivt liv.

Gearwheel AB kommer fokusera på teknisk utveckling av de växlingsbara rullstolshjulen och Decon fokuserar på marknaden.

I samband med detta har John-Edvard Stenstrand gått in som säljare på Decon som därmed förstärker sitt säljteam.

Har du frågor kring Gearwheel kontakta gärna John-Edvard på
john-edvard@decon.se eller 0345-408 94.

Hjul

De växlingsbara rullstolshjulen

Gearwheels rullstolshjul med två växlar och backspärr ger mer kraft och underlättar vardagen. Hjulen är gjorda för att passa manuella rullstolar så som Panthera och Helium Quicke.

Växling sker genom att vrida på växelspaken placerad på utsidan av vardera hjul. Det enda som behöver monteras på rullstolen är en rullstolsspecifik adapter för att göra växlingen möjlig. För övrigt är rullstolen oförändrad.

Gearwheel
Panthera-U2-Light-adapter-3
Bild-6